Novosti

Dragi članovi Alumni kluba matRI,
zbog neizvjesnosti  po pitanju razvoja epidemije korona virusa te sukladno mjerama Stožera civilne zaštite PGŽ odlučili smo odgoditi našu Skupštinu zakazanu za ponedjeljak 16.ožujka 2020. do daljnjega.
O novom datumu održavanja bit ćete pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujem na razumijevanju.
Pozdrav,
Predsjedništvo Alumni kluba matRi

Dragi članovi Alumni kluba matRi,

pozivamo vas na redovnu godišnju skupštinu Alumni kluba matRi koja će se održati u ponedjeljak, 16.03.2020. godine u 18:00 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-027.

Također, zadovoljstvo nam je pozvati vas i na predavanje koje će se održati neposredno nakon skupštine. Predavanje će održati viši savjetnik za matematiku, Vesko Nikolaus,  mag. educ. math. et phys. Naslov predavanja je “ Matematika na maturi”.

Podsjećamo Vas da je u tijeku uplata članarine za 2020. godinu. U prilogu možete pronaći upute kako izvršiti uplatu.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da 14.03.2020. na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci obilježite Međunarodni dan matematike. Više o događanju možete pronaći na poveznici  https://www.math.uniri.hr/hr/ international-day-of- mathematics.html.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!

Predsjedništvo Alumni kluba matRi


Dragi članovi Alumni kluba matRi,

pozivamo Vas na redovnu izbornu skupštinu Alumni kluba matRi koja će se održati u četvrtak, 14.03.2019. godine u 18:00 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-027.

Također, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje koje će se održati neposredno nakon skupštine. Predavanje će održati, prof. dr. sc. Rajka Jurdana Šepić, redovita profesorica na Odjelu za fiziku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je “ Poetika matematike”.

Podsjećamo Vas da je u tijeku uplata članarine za 2019. godinu. Na stranici Članstvo možete pronaći upute kako izvršiti uplatu.

Molim Vas da vezano za novi propis o zaštiti osobnih podataka, ispunite upitnik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGdG4_2msA3-Egugg5OgJhAT1GOe5skHcJQVO2KYqYw9pOcA/viewform

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!
Predsjedništvo Alumni kluba matRi


Dragi članovi Alumni kluba matRi,

pozivamo Vas na godišnju skupštinu Alumni kluba matRi koja će se održati u srijedu, 14.03.2018. godine u 18:00 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-360 (3. kat).

Također, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje koje će se održati neposredno nakon skupštine. Predavanje će održati, dr. sc. Bojan Crnković, docent na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je “Pretraživanje prostora”.

Podsjećamo Vas da je u tijeku uplata članarine za 2018. godinu. Na stranici Članstvo možete pronaći upute kako izvršiti uplatu.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!
Predsjedništvo Alumni kluba matRi


Dragi članovi Alumni kluba matRi,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na predavanje koje će održati dr. sc. Tajana Ban Kirigin, docentica na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je “Sustavi suradnje i primjene”.

Predavanje će se održati u srijedu, 18.10.2017. u 18:00h u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu, prostoriji O-360.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!

Predsjedništvo Alumni kluba matRi


Dragi članovi Alumni kluba matRi,

pozivamo Vas na godišnju skupštinu Alumni kluba matRi koja će se održati u utorak, 14.03.2017. godine u 18:30 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-360 (3. kat).

Dnevni red skupštine

Također, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje koje će se održati neposredno nakon skupštine. Predavanje će održati, dr. sc. Andrea Švob, viša asistentica na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je “Grafovi i kombinatorički dizajni”.

Podsjećamo Vas da je u tijeku uplata članarine za 2017. godinu. U prilogu možete pronaći upute kako izvršiti uplatu.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!

Predsjedništvo Alumni kluba matRi


Dragi članovi Alumni kluba matRi,

pozivamo Vas na godišnju skupštinu Alumni kluba matRi koja će se održati u ponedjeljak, 14.03.2016. godine u 18:30 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-360 (3. kat).

Također, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje koje će se održati neposredno nakon skupštine. Predavanje će održati, Robert Gortan, prof. savjetnik i Vesna Vujasin Ilić, prof. savjetnik iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin. Naslov predavanja je “Matematika u svijetu kvalitete učenika”.

Podsjećamo Vas da je u tijeku uplata članarine za 2016. godinu. U prilogu možete pronaći uputu kako izvršiti uplatu.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!

Poziv na godišnju skupštinu Alumni kluba matRi


 

U Osnovnoj školi „Vazmoslav Gržalja“, Buzet, Područna škola Vrh nedostaje učitelj matematike, informatike i fizike. Svi zainteresirani mogu se javiti u školu.  U nastavku su kontakti:
Osnovna škola „Vazmoslav Gržalja“, Buzet
Tajnica: Tijana Benčić
Tel: 052 662 856
Fax: 052 662 643
Mob: 0911662856


 

U Srednjoj školi „ Vladimir Gortan“ Buje slobodno je radno mjesto za profesora matematike.

Zainteresirani neka se jave u školu.


Poštovani,

Alumni klub Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci i Društvo matematičara i fizičara pozivaju Vas na predavanje koje će se održati u četvrtak, 29.10.2015. godine u 18:30 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-027.

Predavač je dr. sc. Doris Dumičić Danilović, viša asistentica s Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je „Kognitivni i metakognitivni procesi prilikom rješavanja problemskih zadataka“.

Sažetak predavanja nalazi se u prilogu.

Veselimo se Vašem dolasku i susretu!


 

Poštovani,

obavještavamo vas da se predavanje najavljeno za četvrtak, 22.10.2015. u organizaciji Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci i Društva matematičara i fizičara odgađa radi bolesti predavačice.

Isprike u ime predsjedništva Alumni kluba matRi i Društva matematičara i fizičara zbog novonastale situacije i molimo Vas za razumijevanje.


 

Poštovani,

Alumni klub Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci i Društvo matematičara i fizičara pozivaju Vas na predavanje koje će se održati u četvrtak, 22.10.2015. godine u 18:30 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela na kampusu na Trsatu (Radmile Matejčić 2), u prostoriji O-S31.

Predavac je dr. sc. Doris Dumičić Danilović, viša asistentica s Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Naslov predavanja je „Kognitivni i metakognitivni procesi prilikom rjesavanja problemskih zadataka“.

Sažetak predavanja nalazi se u prilogu.

Veselimo se Vasem dolasku i susretu!


Dragi članovi Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci,

Osnovna škola u Puli traži nastavnika matematike na puno radno vrijeme, rad u dobro opremljenim kabinetima i malim razrednim odjeljenjima.
Kontakt mob 098698635  email: milic.melita@gmail.com .


 

Održana Izborna skupština Alumni kluba matRI

13.ožujka 2015 s početkom u 17.45 održana je 4. Godišnja skupština Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci, izborna skupština. Na Skupštini je bilo prisutno 36 članova Kluba.

Skupštinu je vodila Ana Regent, predsjednica Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci.

Predložen je dnevni red:

  1. Prihvaćanje dnevnog reda
  2. Izbor radnih tijela Skupštine
  3. Izvješće o radu Alumni kluba matRi za proteklu godinu
  4. Financijsko izvješće
  5. Izmjene statuta
  6. Izbor novog predsjedništva
  7. Razno

Zapisnik sa IV Skupštine Alumni kluba matRI


 

Najava Izborne skupštine Alumni kluba matRi

Izborna skupština Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci
održat će se 13.3.2015. godine na Odjelu za matematiku Sveučilišta u
Rijeci u 17:45 sati u predavaoni O-027. Rado očekujemo sve naše članove i pozivamo sve koji
žele da nam se pridruže svojim članstvom u Alumni klubu, druže se s nama
te tako održavaju veze s kolegama i studijem kojeg su završili.

Poziv na proslavu 50-godišnjice studiranja matematike i fizike u Rijeci.


Profesor Branimir Dakić održat će 24.9.2014. u 18,30 sati predavanje pod naslovom:

“ZORNA MATEMATIKA”.

Predavanje će se održati u prostoriji O-027 na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci,
Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka (Kampus).

Branimir Dakić umirovljeni je profesor I. i V. gimnazije u Zagrebu, pokretač i glavni urednik časopisa MIŠ te autor brojnih srednjoškolskih udžbenika i drugih zanimljivih knjiga o matematici. Tema predavanja vezana je uz ostvarivanje načela zornosti u nastavi matematike, čime se profesor Dakić bavi u svom radu koji je upravo u nastajanju.


Poštovani i dragi članovi Alumni kluba matRi,

bliži se treća godišnjica osnivanja našeg Alumni kluba. Tom prigodom pozivamo sve članove da u petak, 14.03.2014. prisustvuju

godišnjoj Skupštini Alumni kluba matRi.


Prof. dr. sc. Bojan Basrak, s Matematičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, održat će 13.11.2012. u 19,00 sati predavanje pod naslovom:

“Ekstremne vrijednosti u osiguranju, financijama i drugdje”


3.11.2011 Prvo predavanje
U četvrtak 3.11.2011., s početkom u 18:30 sati, na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci, prof.dr.sc. Mirko Polonijo održao je predavanje pod naslovom O STUDIRANJU MATEMATIKE – davna razmišljanja profesora matematike sušačke gimnazije, kasnije akademika.


14.3.2011. Osnivačka skupština kluba
Osnivačka skupština Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci održana je 14.3.2011. u zgradi Filozofskog fakulteta (Sveučilišni kampus na Trsatu, Slavka Krautzeka bb).